ΤΟ 1ο Skate Bowl Jam ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ PRG Park ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!

ΤΟ 1ο Skate Bowl Jam ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ PRG Park ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου PRG Fest που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μία ακόμη σημαντική διοργάνωση έρχεται στο PRG Park της Ναυπάκτου!

Αυτή την Κυριακή 1.9.2024, η Ναύπακτος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 1ο skate Bowl Jam που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ολοκαίνουργιο BowlPark | P.R.G. Park στην παραλία του Γριμπόβου!

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει skaters από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα, σε ένα χώρο που ανταγωνίζεται επάξια αντίστοιχα skate spots του εξωτερικού.

Το Volcom Skate Happening 2024, δεν είναι απλά μια επίδειξη, αλλά μια γιορτή του skate culture, με μοναδικές φιγούρες, μουσική και θεαματικές στιγμές, καθώς οι κορυφαίοι skaters θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στο καινούργιο bowl της Ναυπάκτου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και open για τις κατηγορίες Men – Women– Kids (under 17).

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Fiftyfiftyboardshop με τον Αθλητικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου ΙΑΣΩΝ, την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας και του Δήμου Ναυπακτίας και υπόσχεται να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους λάτρεις του skateboarding.

Κυριακή 01.09.2024

P.R.G. Bowl Park

Αλσύλιο Γριμπόβου, Ναύπακτος

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 17:00 ενώ τα mainevent θα ξεκινήσουν στις 18:00 με την κατηγορία under17, στις 19:00 θα ακολουθήσει η κατηγορία Girls, ενώ στις 20:00 το bowl θα πάρει φωτιά με τις κατηγορίες Over 17 και Best Trick.

Για τις κατηγορίες Best Trickκαι Best Line θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο και βραβεία.