ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Ναυπακτίας για το Καλοκαίρι του 2024

 

Και αυτό το Καλοκαίρι, ο Δήμος Ναυπακτίας παρουσιάζει ένα πλούσιο πολιτιστικό Πρόγραμμα με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις τέχνης, χορευτικά δρώμενα, και μουσικές βραδιές σε όλη τη Ναυπακτία. 

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, φορείς, Συλλόγους και αξιόλογους καλλιτέχνες, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να παρακολουθήσουν από κοντά τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθεί το πλήρες Πρόγραμμα:

 

 

Φωτίστηκε ο δρόμος του Κάστρου της Ναυπάκτου

 

Β.Γκίζας: «Η πρόσβαση στο Ενετικό Κάστρο είναι πλέον ασφαλής και απρόσκοπτη για εμάς και τους επισκέπτες μας»

 

Αυστηρές συστάσεις για τις παράνομες αφισοκολλήσεις

Συνεχίζεται η επιβολή προστίμων στους παραβάτες

 

Αυστηρή σύσταση απευθύνεται, για ακόμη μία φορά, από τον Δήμο Ναυπακτίας και τις αρμόδιες υπηρεσίες σε φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους και ιδιώτες που προβαίνουν σε παράνομες αφισοκολλήσεις.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και η 2η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς στον Δήμο Ναυπακτίας

«Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα αποτελεί δείγμα πολιτισμού»

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024, στον χώρο του Ξενία Ναυπάκτου, η 2η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπακτίας, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δ.Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Σωματείο «Φιλοζωική Δράση Ναυπάκτου» και φιλόζωους εθελοντές.

Νέα παράταση για τις δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων στην ψηφιακή πλατφόρμα

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων στην πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr μέχρι τις 15.07.2024.

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου Tου Κοινωνικού Παντοπωλείου - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας

Tο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας, εκφράζει ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ για την προσφορά των κάτωθι επιχειρήσεων/οργανισμών στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

Δήμος Ναυπακτίας και Αδελφότητα Ναυπακτίων Αττικής τίμησαν τον Ντίνο Μακρυγιάννη

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Αδελφότητα Ναυπακτίων Νομού Αττικής «Ο Έπαχτος» τίμησαν το ιδρυτικό μέλος και Επίτιμο Αντιπρόεδρο της Εταιρείας Ναυπακτιακών Μελετών κ.Ντίνο Μακρυγιάννη σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Κήπο του Αρχοντικού του Ιδρύματος Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη, στην Ναύπακτο.

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των ιδιοκτητών/κηδεμόνων ζώων συντροφιάς

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει

 

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Παρακολούθησης και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, τα φιλοζωικά σωματεία και τους εθελοντές καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια (στειρώσεις, καταγραφή, φροντίδα, σίτιση και εμβολιασμό) για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αύξησης των αδέσποτων ζώων, μέσω της σωστής πληροφόρησης των πολιτών βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Τον Ντίνο Μακρυγιάννη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Βασίλης Γκίζας

 

Τον τίμησε «για την πνευματική του ευεργεσία στην Ναυπακτία»

 

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του παραλιακού μας μετώπου»

 

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, βρίσκεται σε εξέλιξη ο ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για τη «Σύνταξη Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των Λιμενικών Υποδομών», προϋπολογισμού 608.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Σελίδες