Ανάρτηση Προσωρινού Κατάλογου Συμμετεχόντων στην Παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου 2024

Ανάρτηση Προσωρινού Κατάλογου Συμμετεχόντων στην Παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου 2024

Σας γνωστοποιούμε ότι έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας ο Προσωρινός Κατάλογος Συμμετεχόντων στην Παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου 2024, όπως μας διαβιβάστηκε από την αρμόδια Επιτροπή Εμποροπανήγυρης. Για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επισημαίνεται ότι ΜΕΤΑ την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας του καταλόγου συμμετεχόντων και ΠΡΙΝ την εγκατάσταση αυτών οι υπόχρεοι καταβάλλουν τα αντίστοιχα τέλη σε δύο ισόποσες δόσεις: την πρώτη δόση μέχρι 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 και τη δεύτερη δόση το αργότερο μέχρι 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024.

 Τα χρήματα θα καταβάλλονται στον Τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Ναυπακτίας: GR 1501406540654002001000097 - ALPHA BANK, με αναγραφή στην απόδειξη κατάθεσης του ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ στην Εμποροπανήγυρη, του Α.Φ.Μ. και την αιτιολογία «Α ΔΟΣΗ (ή Β ΔΟΣΗ  αντίστοιχα) ΠΑΖΑΡΙ 2024» [τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη].

Προς αποφυγή δυσλειτουργιών στο έργο των Υπηρεσιών του Δήμου μας, υπογραμμίζεται ότι στην περίπτωση που το ποσό καταβάλλεται από κάποιον για λογαριασμό άλλου συμμετέχοντα, τότε στο αποδεικτικό κατάθεσης δεν θα αναγράφεται το όνομα του καταθέτη αλλά το όνομα του προσώπου που πρόκειται να συμμετάσχει στην Εμποροπανήγυρη.-

 

                                                                                                                                                          Aπό το Αρμόδιο Τμήμα