Με την Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτ/νιας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Β.Γκίζας

Με την Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτ/νιας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Β.Γκίζας

Πριν από λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας. Σε αυτή συμμετείχε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Άγγελος Σταυρόπουλος και εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ.Παναγιώτης Κέκελος, ο Αντιπρόεδρος κ.Αδάμ Βλαχογιάννης ο Γενικός Γραμματέας κ.Νικόλαος Μασίκας και το μέλος κ.Παναγιώτης Πανδρεμένος.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή της Ναυπακτίας, μεταξύ αυτών το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ), για το οποίο το ΤΕΕ αποτελεί την αναθέτουσα αρχή, η Διαγώνια οδός, οι προσεισμικοί έλεγχοι του συνόλου των δημοσίων κτηρίων καθώς και τρόποι συνεργασίας μεταξύ Τεχνικού Επιμελητηρίου και Δήμου Ναυπακτίας, δεδομένου ότι το ΤΕΕ αποτελεί τον επίσημο τεχνικό σύμβουλο της Πολιτείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρεδόθη στον Δήμαρχο Ναυπακτίας το πόρισμα της ομάδας εργασίας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας που αφορά στην καταγραφή της κατάστασης των ΑΠΕ στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ πρόκειται να παραδοθεί και πόρισμα που αφορά στο σχεδιασμό για την εγκατάσταση υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο.