Εγγραφή παιδιών στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Ναυπακτίας μέσω του Προγράμματος της ΕΕΤΑΑ 2024-2025

Εγγραφή παιδιών στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Ναυπακτίας μέσω του Προγράμματος της ΕΕΤΑΑ 2024-2025

Ο Δήμος Ναυπακτίας και το Τμήμα Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων ενημερώνουν ότι, σύμφωνα με την 196/2024 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την εγγραφή των ωφελουμένων στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Ναυπακτίας μέσω του Προγράμματος της ΕΕΤΑΑ περιόδου 2024-2025, θα είναι η εξής: Μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ και για προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν:

-την αξία τοποθέτησης «Voucher»

-τα μόρια που έλαβαν από την ΕΕΤΑΑ

-οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ηλικία του ωφελούμενου.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνεται: είτε με φυσική παρουσία στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ (Αθ. Νόβα 67) κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, είτε με αποστολή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση kdapnafpaktias@gmail.com

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του γονέα/κηδεμόνα ή δικαστικού συμπαραστάτη(όπως αναγράφεται και στην αξία τοποθέτησης-voucher) καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας του.

(Για την επιβεβαίωση παραλαβής του voucher θα αποσταλεί ενημερωτικό email

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η επιλογή των ωφελούμενων, βάσει της ηλικιακής ομάδας στην οποία ανήκουν (άρθρο 10.2.α ΦΕΚ 2240/τ.Β/31.5.2021)

Μετά την προτεραιοποίηση με βάση την ηλικία η επιλογή των ωφελουμένων θα διενεργείται με βάση τη μοριοδότηση που τους έχει δοθεί από την ΕΕΤΑΑ, έως τη συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.

Μετά το στάδιο της επιλογής, η Υπηρεσία θα επικοινωνήσει με τους δικαιούχους που έχουν κατοχυρώσει θέση σύμφωνα με τα παραπάνω, ώστε να προσκομίσουν άμεσα τα παρακάτω δικαιολογητικά και να υπογράψουν τη σύμβασή τους:

α)Αίτηση με συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο για την φιλοξενία μέσω δράσεων-προγραμμάτων της ΕΕΤΑΑ- Έντυπο ενημέρωσης για τα προσωπικά δεδομένα

β)Ατομικό Δελτίο υγείας μαθητή ή ιατρική βεβαίωση για την κατάσταση της υγείας του

γ)Γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας σε ισχύ από ΚΕΠΑ, ΑΣΥΕ, ΑΝΥΕ ή άλλη αρμόδια υγειονομική επιτροπή.

 

Το έντυπο (α) θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας, στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ καθώς και στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων-Τμήμα Παιδικών -Βρεφονηπιακών σταθμών.

 

Σε περίπτωση εκπρόθεσμης κατάθεσης voucher, η αίτηση θα ικανοποιηθεί εφόσον υπάρχει κενή θέση, διαφορετικά θα δημιουργηθεί λίστα επιλαχόντων.

 

Σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων αυτές θα μπορούν να καλυφθούν από αιτούντες με πλήρη φάκελο βάσει:

Α)της ηλικιακής ομάδας

Β)της μοριοδότησης που έχουν λάβει από την ΕΕΤΑΑ. Μετά την τήρηση της παραπάνω διαδικασίας κι εφόσον υπάρχουν επιπλέον κενές θέσεις αυτές θα καλύπτονται κατά προτεραιότητα από αιτούντες με βάση τον χρόνο υποβολής της αίτησής τους, σύμφωνα με την δυναμικότητα, το προσωπικό που υπηρετεί και τον Κανονισμό Λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

 

Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ εδώ.

Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ εδώ.