Δήμος Ναυπακτίας και Αδελφότητα Ναυπακτίων Αττικής τίμησαν τον Ντίνο Μακρυγιάννη

Δήμος Ναυπακτίας και Αδελφότητα Ναυπακτίων Αττικής τίμησαν τον Ντίνο Μακρυγιάννη

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Αδελφότητα Ναυπακτίων Νομού Αττικής «Ο Έπαχτος» τίμησαν το ιδρυτικό μέλος και Επίτιμο Αντιπρόεδρο της Εταιρείας Ναυπακτιακών Μελετών κ.Ντίνο Μακρυγιάννη σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Κήπο του Αρχοντικού του Ιδρύματος Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη, στην Ναύπακτο.

Για την πολυετή και σπουδαία προσφορά του κ.Μακρυγιάννη στα ναυπακτιακά και ελληνικά γράμματα μίλησαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου αιδεσιμότατος Πατέρας Θωμάς Βαμβίνης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ναυπακτίων Αττικής «Ο Έπαχτος» κ.Κωνσταντίνος Βουτσινάς, ο Πρόεδρος της Ε.ΝΑ.Μ. κ.Νικόλαος Τριψιάνος, το μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στρανωμιτών κ.Αλίκη Μακρυγιάννη, ο συνταξιούχος δικηγόρος και συγγραφέας κ.Στάθης Λουκόπουλος, ο φιλόλογος κ.Απόστολος Ζορμπάς, ο Σμχος ε.α. και ιστορικός Ερευνητής κ.Ηλίας Δημητρόπουλος, ενώ απήγγειλε η κ.Κρυσταλλία Σπαρτινού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας κ.Άγγελος Σταυρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Γιάννης Μπουλές, οι Αντιδήμαρχοι κ.Ντίνος Τσουκαλάς και κ.Νίκος Ραυτόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας κ.Σπύρος Γουρζής και πλήθος κόσμου.